Trailex Oy    Produkter    Begagnat avd    Levererade fordon    Länkar    Kontakta oss    Kontaktuppgifter
 
 

Kaj Luukas

Trailex Oy
PL 55
48101 Kotka
Tel: +358 40 500 1162
Fax: +358 52 16 940

 

 

Produkter
 

FFB
Några mil söder om Hamburg finns ett speciellt företag som på några år har vuxit nästan från tomma intet till marknads ledare inom sin bransch: FELDBINDER Spezialfahrzeugwerke GmbH kortare FFB.

När FFB 1980 flyttade från Hamburg till Winsen var de 20 anställda med en produktion av 120 enheter per år. Idag har FFB tre fabriker i Europa med ca 900 anställda och en produktion av ca 2000 enheter och en omsättning av 150.000.000 Euro.

Till produkturvalet hör Pulver och Vätskefordon i alla utformande, bultankar, släp och semitrailers.
Fordonen byggs både i aluminium och i rostfritt beroende på vad som skall transporteras. Dessutom tillverkar vi silocontainers och järnvägsvagnar.

 

GHH-RAND är ett företag som tillverkar kompressorer från de minsta oljesmorda till de största oljefria kompressorer för industrin. Produktion startade redan 1905 och de första oljefria kompressorerna byggdes 1954.

Tack vare mycket avancerade produktionsmetoder har vi möjlighet att också leverera oljefria skruvkompressorer för silo (bulk) fordon till ett konkurrens mässigt pris.

 

INTERMIX har på några år vuxit till en av de ledande tillverkarna på betong roterare, 2001 levererades 800 enheter.
Hemligheten bakom framgången är en ung och dynamisk personal som strävar till att uppfylla Kundernas önskemål.
Företaget grundades redan 1984 av Hans-Georg Stetter i Heimertingen, Södra Tyskland.

Roterare:

Intermix tillverkar roterare från 3 - 14 m³ Som material används ett ytterst slitstarkt specialstål. Hydrauliken består av Sauer, Hydromatic eller ZF enligt Kundens önskemål. Intermix tillverkar också utbytes roterare för de flesta märken.

Vi levererar också radio kontroller till produkterna.