Trailex Oy    Tuotteet    Käytetyt    Toimitettuja ajoneuvoja    Linkit    Yhteydenotto    Yhteystiedot
 
 
Ota yhteyttä!

Yhteyshenkilö:
Kaj Luukas

Trailex Oy
PL 55
48101 Kotka
Puhelin: 05 218 43 89
Fax: 05 216 940

Tuotteet

FFB
Hampurista muutamia kilometriä etelään on erikoinen yritys joka muutamassa vuodessa on kasvanut lähes tyhjästä markkinajohtajaksi: FELDBINDER Spezialfahrzeugwerke GmbH – lyhyemmin FFB. Vuonna 1980 FFB muutti Hampurista Winseniin yhdessä 20 työntekijän kanssa. Siihen aikaan valmistettiin noin 120 yksikköä. Tänä päivänä FFB työllistää 900 henkilöä ja valmistaa noin 2000 säiliötä vuodessa ja liikevaihto on noin 150 miljoonaa Euroa.

Lokakuussa 1991 FFB laajensi Wittenbergiin, josta se osti tehtaan joka on valmistanut ruostumattomia ja alumiinisia paineistettavia ajoneuvoja kemian teollisuudelle yli 50 vuoden ajan.
Marraskuussa 1997 FFB suuntasi katseensa vientiin lähinnä Eurooppaan ja osti siilo tehtaan Englannista, täällä valmistetaan tänä päivänä lähinnä alumiinisiilokontteja Eurooppaan ja Aasiaan.

FFB tuotevalikoimaan kuuluu paineistettavat siiloajoneuvot jauhemaisten ja rakeisten aineiden kuljetukseen, kipattavat, itsekantavat, autosäiliöt, täysperävaunut, puoliperävaunut. FFB valmistaa myös ruostumattomia säiliöajoneuvoja nestemäisten kemikaalien, elintarvikkeiden ja mineraaliöljyn kuljetukseen myös ADR varustuksella.

 

GHH-RAND on yritys joka valmistaa kompressoreita pienimmista öljyvoidelluista suurimpiin öljyvapaisiin kompressoreihin jota teollisuus käyttää. Tuotanto alkoi jo vuonna 1905 ja ensimmäiset öljyvapaat kompressorit rakennettiin vuonna 1954.
GHH-RAND valmistaa myös ruuvikompressoreita siilo(bulkki) ajoneuvoihin erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

 

Hans-Georg Stetter perusti INTERMIX GMBH yhtiön vuonna 1984. Se sijaitsee Heimertingenissä Etelä-Saksassa.

INTERMIX on lyhyessä ajassa kasvanut erittäin huomattavaksi toimittajaksi alueena Eurooppa ja Aasia. Vuonna 2001 INTERMIX valmisti noin 800 säiliötä.
Menestyksen salaisuutena on nuorekas mutta kuitenkin kokenut ja joustava henkilökunta sekä yhteistyö asiakkaiden kanssa ja heidän toiveittensa toteuttaminen

Sekoitinsäiliö:

INTERMIX valmistaa betoninkuljetus sekoitinsäiliötä kooltaan 3 - 15 m³. Valmistukseen käytetään erittäin kulutuskestävää terästä. Hydrauliikkaan käytetään Sauer, Hydromatic tai ZF tuotteita asiakkaan toivomuksen mukaisesti..
Tuotevalikoimaan kuuluu myös puoliperävaunut, vaihtolavasäiliöt sekä kierrätysasemat.

INTERMIX valmistaa myös vaihto säiliöitä sekä varaosia kaikkiin tunnetuimpiin merkkeihin.

INTERMIX säiliöt on saatavissa 500 mm jatkettuna sekä asennettuna 80 mm oikealle puolelle.
Meiltä saat myös langattomat radio-ohjauslaitteet sekä teleskooppiset purkausrännit aina 9 m asti.

Soita ja kysy niin kerromme tarkemmin.